За контакти

Адрес:
бул.”Митрополит Методи Кусев” № 50
Телефон (042) 624 412
Директор Борислава Христакиева

Работно време
Понеделник – Петък: 6:30-18:30
Събота и неделя: почивен ден

Детска градина 13